Wat was het heerlijk! Iedereen heeft genoten van dit prachtige eiland, de zeelucht en de lessen in de schitterende ronde oefenzaal; onze dojo tussen de naaldbomen midden in de duinen.

 

De overtocht met de boot gaf al een fijn rust moment en zo konden we al snel alle sores achter ons laten. We hebben zelfs zeehonden gespot! Ongelofelijk dat zulke prachtige grote beesten daar zomaar in het wild, in ons eigen landje, op het strand liggen.
En wat een rust! Op onze locatie midden in het bos heerst echte stilte. Geen geruis in de verte van een verkeersweg of vliegtuigen. De deuren van onze slaapkamers, konden we gewoon open laten staan om de zee- en boslucht door de kamer te laten waaien.
Verrukkelijk slapen was dat!


De deelnemers straalden en konden na afloop veel nieuwe inzichten en oefeningen mee naar huis nemen. Bijna iedereen heeft aangegeven, de volgende keer, weer mee te willen gaan. Waarschijnlijk al in februari of maart.

Wil jij ook mee? Schrijf je dan snel in om je naam vrijblijvend op de lijst te plaatsen. Wacht niet te lang want we zitten snel vol. Ook is er nog plaats in de DO-IN workshops die ik deze nazomer ga geven zoals DO-IN voor vrouwen zondag 1 september, Hara en Stem zondag 29 september en Wondermeridianen zondag 20 oktober.

Hoop je gauw (weer) te zien!