Anushka Hofman, DO-IN en Shiatsu docent en oprichter van de Nederlandse School voor DO-INPrivélessen Shiatsu en DO-IN
Eerste afspraak en intake € 78,50 (incl. 9% BTW) - 1½ uur
Privéles Shiatsu met of zonder partner € 59,95 per uur
Privéles DO-IN € 59,95 - per uur
* Kosten graag direct na afloop contant te betalen. Kwitantie beschikbaar. Helaas wordt deze niet vergoed door de zorgverzekeraar.

Praktijkdagen

dinsdag 10.00-16.00 uur
woensdag 13.30-16.00 uur
donderdag 12.30-16.00 uur

Voor vragen, meer informatie of het maken van een afspraak, kun je me een bericht sturen of bellen: anushka@xs4all.nl , telefoon: 070-3470188

Een-op-een en Duo-lessen

Er is de mogelijkheid om persoonlijk een-op-een of in duo-lessen begeleid te worden. Hierin wordt gekeken vanuit de klassieke Chinese geneeskunde (TCM) naar bijvoorbeeld de oorzaken waardoor iemand (of een “stel”), lichamelijk en of geestelijk vast is komen te zitten en naar doelgerichte Shiatsu en DO-IN oefeningen om dit op te lossen. Al na een paar sessies kan er een diepgaande en blijvende verandering plaatsvinden.
In de duo-lessen kunnen stellen maar ook bijvoorbeeld moeders en dochters leren hoe zij elkaar kunnen helpen, wat ook weer een helend effect heeft op hun relatie.

Vrouwen die graag zwanger willen worden en/of individueel begeleid willen worden in het zwanger zijn en/of hun partners willen betrekken in het hele proces (speciale “puntjes” willen leren), kunnen hier een schat aan kennis opdoen. Anushka heeft met haar ruime ervaring (meer dan 20 jaar), zowel als docent als therapeut, veel mensen kunnen helpen.

Anastasia: 'Bij de tweede behandeling was ik al zwanger!'

testimonial Anastasia Kroupkina effectiviteit DO-IN op vruchtbaarheidIn Anastasia’s verhaal lees je hoe de privébegeleiding van Anushka Hofman wonderbaarlijk snel zijn vruchten afwierp:

'Toen ik hoorde dat Anushka gespecialiseerd was in DO-IN en Shiatsu behandelingen voor vrouwen, begon ik DO-IN lessen bij haar te volgen.

Een tijdje later besloot ik bij haar langs te gaan voor de Shiatsu behandeling. Ik had een kinderwens maar ik had een zeer onregelmatige en vaak pijnlijke menstruatiecyclus. Bij de eerste behandeling vertelde ik mijn verhaal en heb ik veel tips gekregen hoe ik mijn cyclus regelmatiger kon maken door middel van speciale oefeningen, ademhaling en juiste voeding. Het was een heel aangename en leerzame behandeling. Toen besloot ik om mezelf te verwennen en maandelijks bij haar komen want het was heerlijk om zo’n behandeling te ontvangen. Ik voelde dat het belangrijk was om te investeren in mijn lijf.

Bij de tweede behandeling was ik al zwanger!

Ik geloof niet in toeval, maar wel in de kracht van energie. Blijkbaar moest het zo zijn en de eerste behandeling deed al zijn werk voor de bevruchting. Tijdens de gehele zwangerschap bleef ik maandelijks bij Anushka langskomen.

Ik vind dat elke vrouw zichzelf dit fijne, warme gevoel van ontspanning moet gunnen om op een natuurlijke manier haar taken te kunnen uitvoeren, te kunnen stralen en genieten. Ook in de moeilijke en zware momenten van het leven.'

Lees hier de rest van Anastasia's verhaal:
Vrouwen DO-IN en privésessies wierpen snel hun vruchten af. 


Leslocatie 'BIJ MAM'

Anushka's eigen oefenruimte 'BIJ MAM'

DO-IN leslocatie BIJ MAM, Nederlandse School voor DO-IN
Anushka's dojo 'BIJ MAM', Juliana van Stolberglaan 63, Den Haag