Anushka heeft de gave om je stemming en het gevoel in je fysieke lichaam te transformeren tot iets harmonieus en positiefs.

Dat doet ze consistent en zij voelt intuïtief aan wat er nodig is op dat moment, op deze dag, in deze tijd van het jaar, voor deze persoon, voor deze groep.

caret-down caret-up caret-left caret-right
Anastassia B.

Hoe vaak ben ik niet gekomen naar haar les moe, duizelig, twijfelend of ik wel genoeg energie heb voor de les vandaag. Ongetwijfeld hebben mijn groepsgenoten hetzelfde gevoeld af en toe.
Na een uurtje DO-IN met Anushka ben ik lichter! En mijn groepsgenoten ook – ik zie het op hun gezichten en hun lichaamshouding!

Wij zijn zachter naar elkaar toe en naar onszelf, meer ontspannen en tegelijkertijd geconcentreerd. Er is cohesie in de groep, begrip en vooral plezier.
Ieder keer is het een klein wonder voor mij hoe zij de juiste oefeningen en de juiste houding weet te kiezen die ons als groep samenbrengen en de sfeer van rust, vreugde en begrip creëren.

Manon Smits-Acket Nieuwegein

Anushka heeft een ontzettend grote passie voor haar werk als Do-In docente en docentenopleidster. Door deze passie was de opleiding een genot om te volgen.
Haar enorme kennis op het gebied van Do-In geeft de opleiding veel diepgang.
Het geeft je de kans om je eigen kennis uit te breiden, zowel op het gebied van Do-In oefeningen als over je eigen lichaam. 

Renate Zellenrath Wassenaar

Mijn ervaring met Do-In bij Anushka is voor mij een levensles geweest, een thuiskomen, een verrijking. Het is lang geleden dat ik mij zo verbonden voel en stevig in mijn schoenen sta. De opleiding heeft mij laten voelen wat Shiatsu en Oosterse filosofie vanuit de Ki en Hara met je doet. Ik mag mijzelf zijn in jouw lessen. Durven te spreken vanuit het hart. Een aanrader voor elke therapeut.

Yvonne Heijberg Nunspeet

De do-in opleiding is een waarvolle aanvulling op de shiatsu opleiding die ik al een aantal jaren geleden gevolgd heb. Het is geweldig om weer opnieuw door de basis van de 5 elementen geduwd te worden. Dank je wel lieve Anushka, voor het opzetten van deze geweldige opleiding.
Je creativiteit, passie en diepgaande vakkennis over de do-in is heel inspirerend.