DO-IN WORKSHOPS NAJAAR 2021


DO-IN 1 Transformatie van Ki en emoties volgens de 5 elementen

Zaterdag 30 oktober
Tijd: 10.00 – 12.30 uur
Kosten: € 55,-

Zoek je een betere balans tussen denken en voelen. Wil je meer in contact staan met je lichaam. In welke emotie ben jij blijven “steken”? Emotie is een reactie van het lichaam op een (langdurig aangehouden) gedachte! Voel hoe je dit proces, deze staat van het lichaam kunt “deblokkeren”.

Met DO-IN kun je gestagneerde emoties via de Ki in de meridianen weer in beweging zetten.

 

DO-IN 2 HARA en nog meer oefeningen

Zaterdag 20 november
Tijd: 10.00 – 12.30 uur
Kosten € 55,-

Hoe wij ons verhouden tot onze buik; de Hara, bepaalt hoe wij ons voelen. Zijn we bang, open, boos, bezorgd, blij, vermoeid of doen we ons groter voor dan we zijn.  Dit is zichtbaar in onze lichaamshouding en voelbaar in onze Hara.

In deze workshop gaan we DO-IN oefeningen doen waarmee je kunt ervaren en leren hoe je je weer kunt verbinden met je Hara. Hoe je spanning kunt laten afvloeien en je energiepeil kunt verhogen. Je zult ervaren dat je hierdoor weer sterk en tegelijk ontspannen in het leven kunt staan.

 

Doe jij ook mee met deze 2 heerlijke DO-IN Workshops?
Beide workshops samen in een keer geboekt en betaald €100,-!
Ervaar wat het betekent om je weer sprankelend en vrij te voelen en schrijf je nu in:
anushka@xs4all.nl

 

DO-IN Summerschool (datum voor de volgende editie wordt later aangekondigd)
De lessen worden fysiek (live) in onze dojo gegeven, uiteraard met in achtneming van alle maatregelen en protocollen die zijn opgelegd door het RIVM. Bij mooi weer kunnen ook lesgedeeltes buiten in park Clingendael worden gegeven.
Docent:
Anushka Hofman senior teacher, eigenaar en oprichter van de Nederlandse school voor DO-IN. Ruim 25 jaar les ervaring in oosterse geneeskunde en DO-IN.

Wat gaan we doen?
In 5 dagen leer je alle 12 hoofdmeridianen kennen met de daarbij kenmerkende onbalansen. Elke meridiaan vertegenwoordigt een bepaald aspect van jouw energie. Hoe je fysiek “ervoor” staat maar ook mentaal en emotioneel.
De vraag is welke emotionele bagage je in de loop van je leven hebt verzameld en welke meridianen zijn daardoor geblokkeerd?
DO-IN heeft zijn oorsprong in de Oosterse geneeskunde waar beweging wordt gebruikt om stagnatie die aan ziekte vooraf gaat te voorkomen. DO-IN leert je heel veel over jezelf en vooral hoe je beter voor jezelf kunt zorgen.

Ned School voor DO-IN
Strekking van de lever- en galblaasmeridianen door K., 83 jaar jong!

PROGRAMMA

Dag 1: LONG en dikke darm. Emotionele blokkade: niet om kunnen gaan met verdriet. Kan je gemakkelijk ademhalen, spreken en zingen?

Dag 2: MILT en maag. Tobben en piekeren. Hoe ga je om met de echte hoofdzaken van je bestaan, zoals regelmaat, eten, verteren, je huis, werk-rust verhouding, maar ook je mentale gewoontes zoals teveel nadenken en piekeren.

Dag 3: HART en dunne darm - Pericard en 3voudige verwarmer.
Leef je in verbinding - en doorstroming vanuit je hart? Voel je je veilig, gehoord en gezien? Kan je grenzen stellen?

Dag 4: NIER en blaas: Angst en je vitale energie. Leef je in voortdurende stress? Heb je voldoende energie of leef je op je reserves?

Dag 5: LEVER en galblaas: Boosheid. Hoe ga je om met veranderingen? Heb je de moed om te veranderen van richting of blijf je vastzitten in irritaties, ongeduld en woede?

 

Certificaat
Het is mogelijk om direct hierna, na het behalen van het examen “basis opleiding DO-IN” de vervolg module van de DO-IN Opleiding voor DO-IN Docenten te volgen.
Je kunt ook wekelijks mee blijven doen met onze DO-IN lessen waardoor je stagnatie in de meridianen voorkomt.

Schrijf je nu in!
Online inschrijven voor alle lessen, cursussen en workshops doe je hier of download PDF inschrijfformulier.Zie voor deelname aan de lessen de Algemene Voorwaarden.

 

Iedereen zou dit een keer mee moeten maken
Anushka wil haar grote liefde voor DO-IN graag delen en de speciale workshops  zijn bijzondere hoogtepunten waarin Anushka's kwaliteiten helemaal tot hun recht komen.