testimonial Anastasia Kroupkina effectiviteit DO-IN op vruchtbaarheidDO-IN is een helende bewegingsleer die voor iedereen wonderen doet op het gebied van stressreductie, soepelheid, verhogen van energieniveau en ontspanning.

Maar soms heeft met name het vrouwenlichaam nog meer liefdevolle aandacht nodig ter voorbereiding op een van de mooiste gebeurtenissen in haar bestaan: het schenken van nieuw leven. Dan zijn privésessies, met op jouw lichaam toegespitste een op een benadering, een uitkomst.
In Anastasia’s verhaal lees je hoe de privébegeleiding van Anushka Hofman wonderbaarlijk snel zijn vruchten afwierp:

“Toen ik hoorde dat Anushka gespecialiseerd was in DO-IN en Shiatsu behandelingen voor vrouwen, begon ik DO-IN lessen bij haar te volgen.

Een tijdje later besloot ik bij haar langs te gaan voor de Shiatsu behandeling. Ik had een kinderwens maar ik had een zeer onregelmatige en vaak pijnlijke menstruatiecyclus. Bij de eerste behandeling vertelde ik mijn verhaal en heb ik veel tips gekregen hoe ik mijn cyclus regelmatiger kon maken door middel van speciale oefeningen, ademhaling en juiste voeding. Het was een heel aangename en leerzame behandeling. Toen besloot ik om mezelf te verwennen en maandelijks bij haar komen want het was heerlijk om zo’n behandeling te ontvangen. Ik voelde dat het belangrijk was om te investeren in mijn lijf.

Bij onze tweede behandeling was ik al zwanger!

Ik geloof niet in toeval, maar wel in de kracht van energie. Blijkbaar moest het zo zijn en de eerste behandeling deed al zijn werk voor de bevruchting. Tijdens de gehele zwangerschap bleef ik maandelijks bij Anushka langskomen.

Ik voelde me heel erg slaperig en soms misselijk tijdens het eerste semester van de zwangerschap.
Na de behandeling had ik een week lang energie en geen last van misselijkheid. Ik voelde een duidelijke verbetering in deze moeilijke periode. Mijn hele lichaam was zich aan het voorbereiden om een gezond kindje te kunnen baren.

Het tweede semester was de fijnste periode van de zwangerschap want ik had weer veel energie en voelde me 100%. Soms leek het alsof ik vergat dat ik zwanger was. Ik werkte 30 uur per week en volgde elke week de Do-In les van Anushka. Ik ging ook zwemmen. Elke dag was ik actief bezig. Tijdens de Shiatsu behandeling viel ik vaak in slaap onder de warme handen van Anushka. Kortom, ik was zo druk bezig dat de behandelingen me veel ontspanning gaven.

Het derde semester was eigenlijk net zo fijn als de tweede. De behandelingen gaven me vooral ontspanning, het waren mijn verwenmomenten. Mijn buik bleef groeien en soms kon ik niet meer op mijn rug liggen, maar alleen op de zij. Uiteindelijk was ik zeer bewust over de komende bevalling en ik keek ernaar uit met enkel positiviteit en kracht.

Ik vind dat elke vrouw zichzelf dit fijne, warme gevoel van ontspanning moet gunnen om op een natuurlijke manier haar taken te kunnen uitvoeren, te kunnen stralen en genieten. Ook in de moeilijke en zware momenten van het leven.”

Interesse in een privésessie? Kijk op de pagina ‘Praktijk‘ voor de mogelijkheden en maak een afspraak!