Op 30 januari heb ik met DO-IN de opening verzorgd van het “FIT festival” voor Eneco in het hoofdkantoor in Rotterdam. De organisatie had mij gevraagd deze dag met DO-IN te “energizen” i.v.m. de overname van Eneco door het Japanse Mitsubishi.

In een megagrote schitterende glazen centrale hal werd ik na een paar toespraken van CEO’s op het podium uitgenodigd en geïntroduceerd als grondlegger van DO-IN in Nederland met de woorden “the floor is all yours”.

Die heb ik dus helemaal gepakt!

 

 

Gelukkig had ik ook een microfoon headset. Er stonden wel 100 mensen aanvankelijk sceptisch in hun mantelpakjes en strakke pakken naar me te staren. Ook vanaf de trappen en balkons op de volgende verdieping.

Maar het wonder van DO-IN vond weer plaats. Na 5 minuten zag ik de energie veranderen … De schouders gingen naar beneden, ik zag knikken van herkenning, verbazing, verwondering en zachte glimlachen.

Er kwamen na afloop direct veel enthousiaste reacties en veel vragen voor meer informatie. De organisatie vertelde me dat ze in hun bedrijf niet vaak zoveel mensen actief hadden zien meedoen met oefeningen en al helemaal niet zoveel mannen!

 

Eneco is razend enthousiast en denkt nu ook al aan een vervolg!