DO-IN Docenten diploma uitgereikt in dojo Shimai

DO-IN docent Lydia van Rangelrooij met haar leraar Anushka Hofman in dojo Shimai

 

Zaterdag 18 januari ontving Lydia van Rangelrooij in haar eigen dojo Shimai in Spijkenisse, haar welverdiende diploma en kwalificatie als erkend DO-IN DOCENT.

Om dit te vieren hebben Lydia en haar zusje Sabrina, mede-eigenaar en oprichter van dojo Shimai, mij uitgenodigd om een DO-IN workshop te komen geven als cadeau aan haar cursisten.

Wat een lief en royaal gebaar!

 

diploma uitreiking DO-IN docent Lydia van RangelrooijHet diploma kon ik daardoor persoonlijk en feestelijk uitreiken te midden van al hun eigen leerlingen.

Wat een prachtige lesruimtes hebben Lydia en Sabrina gecreëerd. Een warm gezellig nest waar je je onmiddellijk welkom voelt. Fijne energie. Er is ook een echte traditionele Japanse ruimte met Tatami matten. Wauw!

DO-IN workshop in dojo ShimaiDe DO-IN workshop was weer een heel bijzondere ervaring. Het “oh ja gevoel” en blikken van herkenning zag ik tijdens de les, soms ook een paar tranen maar alles in een veilige zorgzame omgeving waardoor iedereen met een stukje nieuwe energie en kracht naar huis toe ging.

Ik ben Lydia en Sabrina heel dankbaar voor de eer die zij mij toekennen als hun DO-IN opleider en docent. De traditie die in de Japanse cultuur en oefenkunsten bekend is als “het eren van je leraar”, werd dankzij hun, een bijzondere ervaring. Ik heb mij als leraar echt heel erg geëerd gevoeld.

Dankjewel,
Arigatou.