Hoera!!! Allemaal geslaagd voor het praktijkgedeelte van het DO-IN examen.

 

Na een ochtendje zwoegen op het pittige theorie-examen kwam ’s middags het praktijkgedeelte. Dat is altijd een heel spannend onderdeel, maar het is echt mooi en goed gegaan. Ik ben heel trots op alle 8 examenkandidaten.

Zij gaven ieder hun eigen stukje DO-IN les aan een groepje ervaren DO-IN “proefcursisten”.

Na  afloop deelden de “proefcursisten” hun ervaring en gaven op liefdevolle wijze leerzame feedback aan de kandidaten.

Samen met mijn eigen observaties waarin ik hun ontwikkelingen gedurende de hele DO-IN opleiding kon meenemen, kwam ik tot de fijne conclusie dat alle 8 kandidaten voor het praktijkgedeelte van het examen zijn geslaagd.

We hebben daarna een feestje gevierd met perencake en een glaasje …
Bij mijn nieuwjaarswens voor hun toekomst zat een zakje bloemenzaad met de tekst: “In het donker wacht het zaad op het licht”…

 

 

 

 

Nu mag ik mij eerst, voordat ik achterover ga liggen relaxen onder de Kerstboom, storten op het nakijkwerk van hun antwoorden op het theorie examen.

Verder ga ik mij enorm verheugen op het nieuwe jaar met allerlei spannende uitdagingen zoals het opstarten van de nieuwe groep voor de DO-IN opleiding op 9 februari en een DO-IN presentatie voor Eneco waarvoor ik ben uitgenodigd in het kader van hun overname door het Japanse Mitsubishi. Leuk!!!

Jullie horen binnenkort meer. Voor nu wens ik iedereen fijne feestdagen en een goed, gezond en gelukkig 2020.

x x x  Anushka