Afgelopen zondag was onze 2e lesdag van de DO-IN Docenten opleiding. Deze dag stond in het teken van de Milt energie en didactiek; het lesgeven in DO-IN. Waar moet je op letten en hoe breng je de oefening duidelijk over in samenhang met de kennis van de Oosterse geneeskunde.

De cursisten hadden zich goed voorbereid op het stukje les wat zij moesten geven. Het resultaat was verrassend. Dong Zhang die ’s middags als gastdocent voor het onderdeel didactiek, de puntjes op de i kwam zetten was blij en tevreden. Zij gaf ook zelf weer een heerlijke inspirerende les.
De hartverwarmende eind oefening zorgde ervoor dat iedereen met een goed gevoel deze lesdag kon afsluiten met een paar goeie tips om mee naar huis te nemen.

Steeds vaker hoor ik de wens dat het toch het fijnste zou zijn om wekelijks een DO-IN les hier bij ons in de DO-IN school te komen volgen. Voor mensen die te ver van Den Haag wonen is er dan toch de beste optie om zelf DO-IN te leren in de DO-IN Opleiding en daarna deze kennis te leren overdragen in de DO-IN Docentenmodule.

Heb je interesse? Meld je aan voor de DO-IN Opleiding die start met een nieuwe groep zondag 9 februari 2020. De data van alle 10 de zondagen in 2020 vind je in de flyer DO-IN Opleiding 2020.