We willen zo graag door met de DO-IN school! Elkaar weer zien en samen oefenen. Niet alleen thuis zitten maar met elkaar dingen doen en beleven! We hebben allemaal onze eigen geschiedenis, zorgen en behoeftes, maar wat we vooral nodig hebben in deze tijd is verbinding!

De afgelopen 5 weken geef ik elke week buiten les voor mijn DO-IN groepen. Zo’n DO-IN buitenles geeft een heel nieuwe en sterke beleving van Ki door de open hemel boven je hoofd. Er is geen plafond! Er is frisse, schone buitenlucht, zon, wind en bewegende wolken. Het is groen en er staan prachtige bomen om je heen.

De eerste les die ik buiten gaf in het park hier vlak bij onze school, was gelijk zo superfijn en werd bijna magisch afgerond door een eend die aan het einde van de les heel kalm onze kring binnenwandelde.

Hij bleef even rustig in het midden van onze cirkel zitten om naar ons te kijken. Mijn webbeheerder vond het zo’n mooi verhaal en zocht de spirituele betekenis van het dier op.

Ned School voor DO-IN buitenlesHet totemdier ”Eend” is het symbool van emotionele sterkte en rust en staat verder voor bescherming, troost en gratie.  Hij nodigt je uit in contact te komen met je emoties, alert te zijn en je open te stellen voor wat er in de wereld gebeurt. De eend kan zich redden in de lucht, op het land en in het water en hierdoor kent deze spirituele helper een hoop inzichten, die hij je mee zal willen geven.

Nu kijk je toch voortaan wel anders aan tegen dat vriendelijke lieve beestje toch?!

Iedereen vindt het inmiddels zo heerlijk dat ze mij vroegen of we niet voortaan altijd buiten DO-IN konden doen? Voorlopig ga ik nog wel een paar weken zo door buiten in het park.
Als alles goed gaat, gaan we vanaf 31 augustus weer door met de binnen lessen maar dan wel in kleine groepjes van maximaal 6 cursisten. Ik heb hiervoor het lesaanbod uitgebreid.

Als je interesse hebt stuur dan graag tijdig een berichtje naar anushka@xs4all.nl

Ik wens iedereen een heel fijne zomer en hoop je binnenkort te zien bij de DO-IN.