Haal het beste uit jezelf en word een (nog betere) DO-IN trainer!

Volgend jaar april start de DO-IN docentenkwalificatie. Dat lijkt nog ver weg maar ik ben nu al heel druk bezig om daar een kwalitatief hoogstaand en uitdagend programma voor samen te stellen. Naast de inhoud die al op de website vermeld staat zoals het opbouwen van een les, lessen gekoppeld aan een thema, oefeningen voor ouderen, didactiek, communicatie, leren corrigeren, voeding- en leefstijladviezen geven, wil ik dit keer ook verdieping aanbieden in een bepaald aspect van het lesgeven.

 

Zo zal ieder middagprogramma worden verzorgd door een andere gespecialiseerde trainer/leraar. Deze trainer zal een bepaald thema behandelen dat bijvoorbeeld het omgaan met groepen en cursisten, een veilige omgeving creëren of stemgebruik behandelt.

Geluk kun je vermenigvuldigen door het te delen

Dat geldt ook voor DO-IN, waarin het doorgeven van levenslessen van generatie op generatie een belangrijke rol speelt. Wil je jouw mooie ervaringen en kennis van DO-IN delen met anderen, schrijf je dan in voor de DO-IN Docentenkwalificatie.

Wacht niet te lang, het aantal plaatsen is beperkt.

Inschrijven kan online of download het inschrijfformulier. Je kunt ook een mailtje sturen naar anushka@xs4all.nl of bel 070 – 347 01 88.

Vereiste vooropleiding: mensen die de DO-IN opleiding met goed gevolg hebben voltooid en het vereiste kennisniveau hebben van 2 jaar afgeronde Shiatsu studie of vergelijkbaar niveau. Toelating eventueel na persoonlijk intake gesprek.