Terschelling locatie voor DO-IN retraite, Anushka Hofman Ned School voor DO-INHet stond al heel lang op mijn verlanglijstje om een DO-IN retraite te organiseren, ergens op een fijne plek in Nederland, het liefst vlakbij het strand.

Het is nu eindelijk zo ver… Ik heb een heerlijke plek gevonden op Terschelling!

Samen met Patricia de Bordes heb ik de locatie bekeken, gevoeld en getest. We kwamen helemaal tot rust, mede door het stukje varen met de boot waar we alle stadse drukte uit ons hoofd konden laten waaien.

De locatie is een fijne plek in het bos, vlakbij het strand, met schone kamertjes, goeie bedden, lekker eten, een fantastische ronde lesruimte (dojo), en slapen tussen de ruisende naaldbomen. Wat wil je nog meer?

Zet deze datum vast in je agenda: vrijdag 12 juli t/m zondag 14 juli 2019


Ga je met me mee?

 

Meld je nu alvast aan als je geïnteresseerd bent, zodat ik een plekje voor je vrij kan houden. Dit is een vrijblijvende reservering. Pas als alle details en de kosten voor deze retraite bekend zijn, zal ik je vragen of je de reservering definitief wilt maken door je in te schrijven.