Op de komende NSKS Open Dag op zondag 30 augustus 2020 zal het er anders aan toegaan dan normaal. Gewoonlijk opent de NSKS de deuren van de school en ontvangt een groot publiek om ze kennis te laten maken met shiatsu en DO-IN via open lessen en demonstraties.

Dit keer zullen we alle belangstellenden vanwege de coronamaatregelen, online verwelkomen. We hebben de dojo omgetoverd tot een studio van waaruit we demonstraties zullen vertonen en uitgebreide informatie zullen verstrekken over alle opleidingen, lessen, bijscholingen en workshops.

Op deze veilige manier kunnen we met elkaar in contact komen en  jullie voorlichten over de heilzame werking van shiatsu en DO-IN. Professioneel, verantwoordelijk en vol praktische tips en oplossingen voor veel hedendaagse ongemakken.

In de ruim 30 jaar dat we bestaan is het de eerste keer dat we een Open Dag op deze manier invullen, maar de veiligheid en gezondheid van de (toekomstige) studenten staat uiteraard voorop.

Meld je nu aan via dit formulier om verzekerd te zijn van toegang tot deze ZOOM meeting en bezoek de online Open Dag vanuit het comfort en de veiligheid van je eigen huis!