Iedereen die niet op de Shiatsu en DO-IN Open dag was, heeft een openbarende en helende ervaring gemist. Alan Nash (NSKS) en ik willen het je makkelijk maken om klassieke shiatsu en DO-IN te ervaren met twee hoofddocenten. Wij onderwijzen iedere dinsdag- en woensdagavond de ‘Basis en familiecursus Shiatsu en DO-IN in de Nederlandse School voor Klassiek Shiatsu.

Wij nodigen je uit om komende dinsdag- of woensdagavond deel te nemen in een van de twee basiscursussen. Bel een van de onderstaande nummers en als we niet opnemen, bellen we je zo snel mogelijk terug. Laat dus je nummer achter!

Dinsdagavond Anushka Hofman 19:30 – 21:30 uur Tel: 070 – 347 01 88
Woensdagavond Alan Nash 20:00 – 22:00 uur Tel: 070 – 383 15 00

De avond zelf is een leuke 2 uur lang durende helende ervaring voor jou met veel persoonlijke aandacht en het kost slechts 15 euro.

De school is gevestigd in een eigen pand met een prachtige dojo (lesruimte). Neem makkelijk zittende sportkleding mee en kleed je om in onze beveiligde kleedruimtes. Als het je bevalt kan je uiteraard doorgaan met de basiscursus.

Als je besluit de opleiding te gaan volgen, die van start gaat op zaterdag 30 september a.s. is dat ook mogelijk EN dan vergoeden wij jouw basis shiatsu en DO-IN cursus. Voel je goed, Blijf jong. Neem een vriend collega of familielid mee en help elkaar diezelfde avond.

Check hier de flyer.

,