Ik mag een heel leuk evenement met je delen! Op zaterdag 7 december geef ik een introductie DO-IN en DO-IN opleiding.

Voor een kleine vergoeding van € 5,- geef ik je anderhalf uur lang een voorproefje van mijn kennis van DO-IN en kun je ervaren wat DO-IN met je doet en wat het voor jou en anderen kan betekenen.

Jezelf weer helemaal opladen

Daarom wil ik iedereen die belangstelling heeft voor DO-IN of die ooit overwogen heeft er meer mee te gaan doen, graag uitnodigen om op zaterdag 7 december 2019 van 10.30 tot 12.00 uur mee te doen. Tijdens deze heerlijke DO-IN sessie kun je jezelf weer helemaal opladen en gaan we elkaar op een bijzondere manier ontmoeten. Daarna drinken we samen gezellig een kopje koffie (of thee).

Belangrijke tip: Korting bij inschrijven

Ook kun je je op deze dag met korting inschrijven voor de DO-IN opleiding die start op 9 februari 2020. Wanneer je het volledige bedrag ineens voor 14 december 2019 betaalt, zijn de kosten voor de 10-daagse DO-IN opleiding € 1.050,- i.p.v. € 1.085,-.

Vol = vol dus meld je vrijblijvend aan

Als je mee wil doen met de introductieles op zaterdag 7 december hoor ik dat graag van je via email anushka@xs4all.nl of meld je hier vrijblijvend aan via deze link: Veilig online inschrijven

Ik hoop je te ontmoeten 7 december!

Met warme groet,

Anushka