Enkel herfstblad, najaarscursus, houd jezelf gezond.
De vallende bladeren, najaarsstormen, het tanende licht…

In het najaar kunnen lichaam en geest wel een beetje extra aandacht gebruiken. Gezonde voeding en beweging zijn belangrijk om je weerstand te verhogen. In de najaarsagenda van de Nederlandse School voor DO-IN staan een aantal activiteiten die je daarbij perfect kunnen helpen! 

31 oktober Shiatsu

Op 31 oktober start er weer een basiscursus shiatsu waarbij je jezelf en de ander leert behandelen om pijn en ongemak te verhelpen. De cursus is geschikt voor jong en oud, geoefend of ongeoefend: iedereen kan meedoen. Natuurlijk komt er ook een stukje helende DO-IN bij kijken, die twee zijn immers onlosmakelijk met elkaar verbonden. Help jezelf soepel het najaar door en doe mee!

3 december Moxa

Op 3 december geef ik weer een Moxa seminar. In de Shiatsu praktijk wordt moxa gebruikt in drie verschillende vormen. Twee soorten stokken, twee soorten wierook en twee soorten “wol” met gemberwortel en essentiële olie van gember. Veel pijntjes en vertraagde functies reageren geweldig op een moxa-behandeling; vooral met gebruik van schijfjes gemberwortel en knoflook.

Dit seminar is als bijscholing geaccrediteerd door NVST, NWP, ZHONG (TCM) en KTNO (BATC).

2018: Het is nooit te vroeg om leuke dingen in te plannen!

10 februari 2018: DO-IN Opleiding

DO-IN opleiding 2017, cursisten en docentenIn 2018 begint de nieuwe DO-IN opleiding. Onderdelen van deze opleiding zijn de leer en filosofie van de klassieke oosterse, Chinese/Japanse geneeskunde en het leren uitvoeren en toepassen van alle belangrijke DO-IN oefeningen. Uitgebreide informatie vind je op de pagina DO-IN beroepsopleiding.

Deze bijscholing is geaccrediteerd door NVST, NWP, ZHONG (TCM) en KTNO (BATC).

Geef je tijdig op!

18 februari 2018: Japans Medicinaal Koken

Deze lezing over en demonstratie van de bereiding van medicinale voeding gebaseerd op de leer van de Japanse klassieke geneeskunde in de traditie van meesterkok en healer Kyoko Onish, is een unieke kans om tegelijkertijd geest en lichaam te voeden.

Kom, leer, proef en geniet!

Deze bijscholing is geaccrediteerd door NVST, NWP, ZHONG (TCM) en KTNO (BATC).

 

Alle activiteiten staan vermeld op de pagina Agenda of download hier de cursus najaarsagenda 2017.

, , , , , , ,