Als DO-IN docent is het fantastisch om mensen in mijn lessen te zien veranderen. Langzaam maar zeker komen ze uit hun cocon en zie ik rupsen veranderen in wonderschone vlinders.

Ik ben dan ook heel trots als studenten vertellen over de inzichten die ze hebben verworven en dat ze de lessen “een soort thuiskomen” noemen.

Afgezien van het behandelen van anderen leren ze ook liefdevol naar zichzelf te kijken en door zelfbehandeling hun lichaam de aandacht te geven, die het nodig heeft om te helen.

 

Op 9 februari 2020 start de DO-IN opleiding, bestaande uit 10 lesdagen op zaterdag (65 lesuren) en 1 examendag verspreid over het jaar. Deze bijscholing is geaccrediteerd  door de KTNO (BATC), NVST en NWP. Dit zijn de lesdata:

9 februari, 1 maart, 29 maart, 19 april, 10 mei, 31 mei, 23 augustus, 20 september, 11 oktober, 1 november. Het examen vindt plaats op 13 december in de N.S.K.S.

Voor wie?
– Voor therapeuten in de oosterse geneeskunde biedt DO-IN een zeer interessante uitbreiding van behandelmogelijkheden.
– Voor yogadocenten die willen leren hoe zij de werking van meridianen en het sturen van Ki in hun les kunnen integreren.
– Voor iedereen die het belangrijk vindt om zelf (en aan anderen) te leren, hoe je met behulp van de kennis van de oosterse geneeswijzen kunt helen, je beter, fitter en opgewekter kunt voelen en in balans kunt blijven in de huidige tijd van onrust en stress.

Alle informatie vind je op de pagina DO-IN opleiding. Download hier de flyer DO-IN opleiding 2020.
Schrijf je hier veilig online in
of neem voor meer informatie contact op: anushka@xs4all.nl  of 070-3470188.

Bijna 50 enthousiaste DO-IN beoefenaars gingen je voor. Je vindt hun namen op de lijst met gekwalificeerde DO-IN docenten.

Anushka heeft de gave om je stemming en het gevoel in je fysieke lichaam te transformeren tot iets harmonieus en positiefs. Dat doet ze consistent en zij voelt intuïtief aan wat er nodig is op dat moment, op deze dag, in deze tijd van het jaar, voor deze persoon, voor deze groep.