De mannen voelden zich wat buiten gesloten van mijn DO-IN lessen en Shiatsu (waar sommige mensen nog niet aan toe zijn), waardoor ik besloten heb om op dinsdagavond, van de Shiatsu les een DO-IN cursus te maken. 

Deze start op 31 oktober en duurt 8 lessen. Tijd: 19.30 tot 20.30 uur. Kosten € 98, -.

De Shiatsu les die daarna op de avond gepland stond, komt dus voor deze cursus te vervallen, zodat we ruim de tijd hebben voor DO-IN. Mensen die toch willen genieten van Shiatsu kunnen zich bij Alan Nash aanmelden voor de woensdagavonden.

Het accent van de DO-IN oefeningen ligt op bewust voelen en ontspanning. Er zullen ook speciale oefeningen en punten (tsubo’s) worden geleerd vanuit de klassieke oosterse geneeskunde die je met een partner kunt uitwisselen, zodat je ook thuis met DO-IN aan de slag kunt. Denk hierbij aan bijvoorbeeld slaapproblemen, verkoudheden, hoofdpijn, rug-, schouder- en nekpijn.

Je zult na deze les heerlijk slapen en staat de volgende dag met vernieuwde energie op! Inschrijven kan online, met dit inschrijfformulier, via e-mail anushka@xs4all.nl of telefoon: 070-3470188.

, , , ,