studenten en docenten na examen 2013 2
"DO-IN is voor mij, na dit opleidingsjaar 'a way of life’ geworden. Na tweemaal te zijn bezweken aan een burnout, heb ik in DO-IN een behulpzame, liefdevolle methode gevonden om de cirkel van uitputting en oververmoeidheid te doorbreken."
-Nico

"Mijn manier van kijken naar Do-In, shiatsu en behandelingen heeft een vlucht genomen. Een jaar met de opleiding tot Do-In docent is een absolute aanrader."
-Gisele

"It's difficult to define Anushka's work in just some words as she is such a diverse personality. Her passion for art, food and for healing, her tremendous urge to grow by experience, her extreme love for life, has made her one of the best people to be trained by."
-Patricia Christina


"Vanaf mijn eerste oogcontact met haar, kreeg ik een spontaan gevoel van een diep vertrouwen. Die vrouw – dacht ik – staat achter de dingen die zij doet. Mijn intuïtie heeft me niet verraden. Al twee jaar, volg ik haar cursussen en haar inspirerende manier op les te geven werkt op een wonderlijke manier door, zowel lichamelijk als geestelijk."

-Marina

caret-down caret-up caret-left caret-right
Manon Smits-Acket Nieuwegein

Anushka heeft een ontzettend grote passie voor haar werk als Do-In docente en docentenopleidster. Door deze passie was de opleiding een genot om te volgen. Haar enorme kennis op het gebied van Do-In geeft de opleiding veel diepgang en geeft je de kans om je eigen kennis uit te breiden, zowel op het gebied van Do-In oefeningen als over je eigen lichaam. 

Renate Zellenrath Wassenaar

Mijn ervaring met Do-In bij Anushka is voor mij een levensles geweest, een thuis komen, een verrijking. Het is lang geleden dat ik mij zo verbonden voel en stevig in mijn schoenen sta. De opleiding heeft mij laten voelen wat Shiatsu en Oosterse filosofie vanuit de Ki en Hara met je doet. Ik mag mijzelf zijn in jouw lessen (en bij je team). Durven te spreken vanuit het hart. Een aanrader voor elke (shiatsu) therapeut.

Yvonne Heijberg Nunspeet

De do-in opleiding is een waarvolle aanvulling op de shiatsu opleiding die ik al een aantal jaren geleden gevolgd heb. Het is geweldig om weer opnieuw door de basis van de 5 elementen geduwd te worden. Dank je wel lieve Anushka, voor het opzetten van deze geweldige opleiding. Je creativiteit, passie en diepgaande vakkennis over de do-in is heel inspirerend.